Webshop » Bloemzaden » Eenjarige plant zaden » ALCEA ROSEA, Stokroos » 19400 Alcea Rosea annual Majorette Double Mix 1 gram 80 zaden

19400 Alcea Rosea annual Majorette Double Mix 1 gram 80 zaden

Alcea Rosea Majorette Double Mix 1 gram 80 zaden 19400 Alcea Rosea annual Majorette Double Mix 1 gram 80 zaden

€ 1,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Alcea Rosea annual Majorette Double Mix 1 gram 80 zaden
Stokroos Alcea rosea Majorette Mix
De genoemde prijs is voor een verpakking van 80 zaden.
Speel deze zomer een kleurenparade met deze unieke exemplaren, die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we stokrozen in de tuin gebruiken. Ze vormen een perfecte container of voorkant van de rand, met hun mix van heldere en vrolijke kleuren. Geeft de voorkeur aan goed doorlatende grond in de volle zon. Culinaire opmerking: sommige delen van deze bloemen zijn eetbaar. Klik hier voor meer informatie over eetbare bloemen.
Bloeiperiode: juli, augustus
Zaaimaanden : februari, maart, april, mei en juni
Standplaats: volle zon
Zaaien binnenshuis van februari tot maart of maart tot mei buiten. Leg het zaad op het oppervlak van een goed doorlatende compost en bedek het met wat compost of vermiculiet. Sluit de container af in een plastic zak en plaats deze bij 15-20C (59-68F) tot na ontkieming, wat meestal 10 tot 12 dagen duurt. Sluit licht niet uit, dit bevordert de kieming. Kan ook direct buiten worden gezaaid, 1,5 mm diep in rijen met een tussenruimte van 25 cm.
Verplant zaailingen wanneer ze groot genoeg zijn om in potten te verwerken. Na kans op vorst 10 tot 15 dagen in koudere omstandigheden opkweken voor het uitplanten, 20-25 cm (8-10 inches) uit elkaar.

Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop